Giurgiuvean de 33 de ani, decedat subit în policlinică. S-a deschis dosar penal pentru moarte suspectă.

Decesul subit al unui tânăr chiar în incinta policlinicii din Giurgiu, din motive imposibil de menționat, dar lesne de bănuit, a devenit subiectul unei anchete penale, a informat Agerpres cu o săptămână în urmă.

Polițiștii giurgiuveni au deschis dosar penal pentru moarte suspectă după ce unui bărbat de 33 de ani din comuna Ulmi i s-a făcut rău în incinta Policlinicii Giurgiu și a decedat.

„În după-amiaza zilei de marți, 7 decembrie, polițiștii giurgiuveni au fost sesizați prin Sistemul Național Unic pentru Apeluri de Urgență 112 cu privire la faptul că unui tânăr de 33 de ani, din comuna Ulmi, județul Giurgiu i s-a făcut rău în timp ce se afla în incinta policlinicii din municipiul Giurgiu. La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Poliției Municipiului Giurgiu care au constatat că, în ciuda eforturilor de resuscitare efectuate de echipajul Serviciului Județean de Ambulanță, bărbatul a decedat”, se arată într-un comunicat de presă emis miercuri de IPJ Giurgiu.

Polițiștii au deschis dosar penal pentru moarte suspectă în acest caz.

Trupul tânărului a fost transportat la Serviciul Județean de Medicină Legală în vederea efectuării necropsiei stabilirii cauzelor și împrejurărilor în urma cărora a intervenit decesul.

#covid19 #vaccin #plandemie

https://www.activenews.ro/stir....i/Giurgiuvean-de-33-

Giurgiuvean de 33 de ani, decedat subit în policlinică. S-a deschis dosar penal pentru moarte suspectă | ActiveNews
Favicon 
www.activenews.ro

Giurgiuvean de 33 de ani, decedat subit în policlinică. S-a deschis dosar penal pentru moarte suspectă | ActiveNews

Decesul subit al unui tânăr chiar în incinta policlinicii din Giurgiu, din motive imposibil de menționat, dar lesne de bănuit, a devenit subiectul une